Car Polish Twente

Over ons

Wie zijn wij

Over Car Polish Twente

Car Polish Twente is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van autowas- en reinigingsdiensten van topkwaliteit, ontworpen om uw voertuig er op zijn best uit te laten zien. We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice en onze ervaren technici gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om uw volledige tevredenheid te garanderen. Van snelle wasbeurten tot volledige detailleringspakketten, we bieden een scala aan diensten die passen bij uw behoeften en budget. We zijn trots op onze aandacht voor detail en ons vermogen om zelfs de meest vervuilde auto’s nieuw leven in te blazen.

0 +

Jaren ervaring

Wij zijn beschikbaar

Om te boeken :

Kiezen voor Car Polish Twente

Waarom zou jij je auto laten detailen?

Je hebt vast weleens die kleine oneffenheden op de lak van auto’s opgemerkt. Duizenden lichte krasjes, vlekken van vogelpoep, resten van ingebrande vliegjes of zelfs oxidatie die vooral opvalt wanneer de auto in de zon staat. Deze imperfecties kunnen de glans van de autolak flink verstoren. Imperfecties ontstaan op verschillende manieren, vaak als gevolg van verkeerd onderhoud.

Als jij je auto regelmatig door de wasstraat haalt of wanneer je met ongeschikte gereedschappen de lak op de hand wast, beschadig je de lak al snel. Gelukkig is er een oplossing: polijsten. Door autolak te polijsten kun je deze ongewenste imperfecties verwijderen. Deze bevinden zich meestal in de bovenste laag van de blanke lak, bij polijsten wordt er een minuscule laag van deze blanke lak verwijderd. Hiermee schuur je als het ware de imperfecties weg. Het resultaat is verbluffend: de ‘swirls’, vogelpoepvlekken, ingebrande vliegjes en oxidatie verdwijnen, en de lak herstelt zijn oorspronkelijke diepe glans.

Het is echter belangrijk om na het polijsten te denken aan het aanbrengen van een beschermende laag. Bij Car Polish Twente doen we dit standaard in de vorm van een waxlaag. Dankzij de wax blijft de auto aanzienlijk langer bestand tegen allerlei vuil en water. Hierdoor behoudt de lak zijn topconditie en blijft de glans behouden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Het aanbrengen van deze beschermende laag is essentieel om jouw auto in perfecte staat te houden en te zorgen dat hij er altijd als nieuw uitziet.

Het team van ervaren professionals begrijpt dat het interieur van je auto veel te verduren heeft. Van gemorste koffie op de stoelen tot stofophoping op de vloermatten, we kennen alle problemen die zich kunnen voordoen. Daarom bieden we grondige reinigingsdiensten aan die verder gaan dan alleen het verwijderen van zichtbaar vuil.

Wij gebruiken hoogwaardige reinigingsproducten en technieken om ervoor te zorgen dat zelfs de moeilijkst bereikbare plekken in je auto brandschoon zijn. We reinigen en conditioneren lederen bekleding om het zijn matte glans terug te geven, we zorgen ervoor dat stoffen stoelen eruitzien als nieuw, en we verwijderen vlekken en geurtjes uit tapijten en vloermatten.

Maar we gaan verder dan alleen het schoonmaken. We bieden ook interieurdetailing aan, waarbij we aandacht besteden aan elk detail, van het reinigen van de luchtroosters tot het reinigen van het dashboard en het stuur. En als je ramen dof zijn geworden, zorgen we ervoor dat ze weer kristalhelder zijn.

Bij Car Polish Twente begrijpen we dat jouw auto meer is dan alleen een vervoermiddel: het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Daarom streven we ernaar om jouw auto-interieur te laten stralen, zodat jij met trots kunt instappen en genieten van een interieur dat weer als nieuw is. Dus, als je wilt dat jouw auto er zowel van binnen als van buiten op zijn best uitziet, vertrouw dan op onze expertise en laat ons je helpen om dat ‘nieuwe auto’-gevoel te bieden. We staan klaar om jouw auto te transformeren.

Wilt u uw auto weer laten stralen als nieuw?

Wij staan voor u klaar om er voor te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Naast onze uitstekende diensten bieden wij ook scherpe tarieven en pakketten aan, zodat onze service voor iedereen betaalbaar blijft. U kunt bij ons terecht voor een eenmalige service, maar ook voor periodiek onderhoud van uw auto.

Scroll to Top